Na jaře letošního roku proběhne další kolo udělování certifikátů značky TOULAVA.

22.01.2015 12:57

Občanské sdružení MAS Krajina srdce jako regionální koordinátor značky "TOULAVA regionální produkt®" ve spolupráci s Asociací regionálních značek, z. s., koordinátorem značení místních výrobků a služeb na národní úrovni, uděluje značku "TOULAVA regionální produkt®".

Značka "TOULAVA regionální produkt®" je udělována výrobkům spotřebního charakteru, přírodním a zemědělským produktům, uměleckým dílům a ubytovacím a stravovacím službám, které jsou jedinečné ve vztahu k území Toulavy a splňují certifikační kritéria. Cílem značení je zviditelnění našeho regionu. Chceme podpořit místní producenty s tradiční výrobou a šetrným hospodařením, ale i poskytovatele jedinečných ubytovacích a stravovacích služeb.

Na jaře letošního roku proběhne další kolo udělování certifikátů značky TOULAVA. Značku uděluje MAS Krajina srdce především těmto typům výrobků a produktů:

Potraviny a zemědělské produkty - např. mléko, sýry, maso, ryby, pečivo, obiloviny, ovoce, zelenina, víno, nápoje (šťávy a mošty), med apod.

Řemeslné výrobky a umělecká díla - např. výrobky ze dřeva, skla nebo papíru, slaměné ozdoby, krajky, šperky, keramika, nábytek, upomínkové předměty, pohlednice apod.

Přírodní produkty – např. lesní plody, léčivé byliny, čaje, extrakty z rostlin pro kosmetické účely, kompost, minerální voda apod.

Značku TOULAVA regionální produkt® mohou získat také stravovací a ubytovací služby.

Jestliže produkujete své výrobky nebo nabízíte stravovací a ubytovací služby na území turistické oblasti Toulava a jste hrdí na kvalitu a původ svých výrobků či služeb, prosím přesvědčte se, zda splňujete certifikační kritéria.

V případě zájmu o bližší informace neváhejte kontaktovat koordinátora značky:

Regionální koordinátor pro výrobky a služby: Kateřina Javorská, 775317001 a Veronika Havlíková, 775012001, email: maskrajinasrdce@seznam.cz

Vyplněné žádosti o značku prosím zašlete do 28. 2. 2015 na adresu:

Občanské sdružení MAS Krajina srdce

Žižkovo náměstí 82

391 43 Mladá Vožice

 

Více informací o značce a formuláře ke stažení najdete na stránce:

 https://www.regionalni-znacky.cz/toulava/cs/pro-vyrobce/dokumenty

 

Více informací o již certifikovaných produktech a podmínkách najdete na stránkách:

https://www.maskrajinasrdce.cz/cs/znacka-toulavahttps://www.regionalni-znacky.cz/toulava/